Udsigt

Lodsensvej 7
3390 Hundested

Åbent hus med tilmelding
5. december kl. 10:00 - 15:00
Tilmeld åbent hus

Arkitekttegnet og moderniseret liebhavervilla med sublim panoramaudsigt over by, havn og den smukke indsejling til Fjorden – en udsigt der skal opleves - Renoveret af sælger for godt 2 mio 

Fiskeskipper Hansen fik i 1953 opført denne charmerende og højtliggende villa, hvorfra der kunne spejdes ud over fjord og Kattegat, så kuttere og vejrskifte kunne nydes helt ind i stuen. I 1973 fulgte en gennemgribende renovering med hjælp fra arkitekterne Sven Collin og Erik Eriksen, hvor der blev lagt vægt på arkitekturen, håndværkstraditioner og detaljering, et håndværk og arkitektur der skabte en 70´er villa i sin overklasse. I 2020 overtog de nuværende ejere villaen i sin originale og oprindelige stil, de blev forelsket i den charme og arkitektur som Lodsensvej 7 rummer, og moderniserede villaen med fokus på bevaring af de originale detaljer og charme, men med et moderne touch og alt i top kvalitetsmaterialer og produkter. Den oprindelige atmosfære blev bundet sammen med den originale stil og arkitektur, villaen blev stilsikker og større med plads til hele familien, masser af dagslys, stil og rummelighed fungere som den røde tråd i villaen. Den unikke villa med sine mange arkitektoniske kvaliteter og panoramaudsigt, fremstår i dag som de smukkeste rammer til den nye ejers moderne livsstil. Virkelig en perle og ikke mindst udsigt der skal opleves på egen hånd.  
 
Den smukke villa byder på nogle virkelig smukke og moderniseret kvadratmeter, som fordeler sig på 3 skønne plan. En flot massiv sortmalet hoveddør fører os ind i den smukke hall der binder huset smukt sammen med den oprindelige atmosfære og moderne stil. Fra hallen/fordelingsgangen er der indgang til et stort flot køkken/alrum, et super flot køkken med topprodukter fra Invita i sorte elementer og unik karakteristiks rødt gulv, her er virkelig kælet for detaljerne med vinkøleskab, quooker, espressomaskine, kogezone med integreret emhætte, sort varmebestandig bordplade samt andre super flotte detaljer. Spisestuen binder hele alrummet smukt sammen, her er god plads til det store spisebord hvor familie og venner kan hygge om en udsøgt middag. Opholdsstuen emmer af ro og fordybelse hvorfra man kan synke godt ned i den bløde sofa og nyde den smukke udsigt over vandet, byens tage samt det store terrasseområde og haven. Fra alrummet har man udgang til stor enestående infinity hårdttræ terrasse, hvor der både er plads til havebord, lounge møbler og den helt store grill. En terrasse der med sin udsigt og unikke udformning uden tvivl vil danne rammen om mange gode stunder med grill og hygge for den nye ejer. Endvidere byder stueetagen på to gode værelser, unikt moderniseret badeværelse med bevarelse af det unikke og flotte terrazzogulv og den oprindelige charme samt flot bred trappe der fører til 1. sal og kælder.  
 
1. salen hvor indretningen er total forvandlet, byder på husets exceptionelle voksenafdeling med et stort unikt soveværelse med områdets eller en af områdets absolut bedste panoramaer, en udsigt der ikke kan gengives på billeder, men bare skal opleves. Soveværelset har loft til kip, synlige sortmalede spær samt fantastisk lysindfald fra de store vinduer og det store skydedørsparti, herfra er der direkte udgang til den store smukke overdækkede terrasse hvorfra den skønneste panoramaudsigt over by og vandet og de smukkeste solnedgange opleves helt ind i sengen. Intet soveværelse af den dimension uden et super flot og unikt påklædningsværelse ligeledes med udgang til terrassen og den smukkeste udsigt. Endvidere endnu et flot badeværelse med bruseniche samt yderligere 2 gode værelser.   Kælderen byder på bryggers med egene indgang med vaskesøjle, lille fordelingsgang med den smukke bred trappe til husets øvrige plan, et dejlig rummeligt depotrum og ikke mindst det gamle viktualierum der vil være ideel til det lækreste vinrum.
 
Den smukke villa er beliggende højt på en spændende stor dobbeltgrund, der emmer af muligheder for anvendelse og udnyttelse, haven gemmer på en stor baghave med carport og hyggelig beplantning, ugeneret forhave med den smukke træterrasse, stor plæne til børnenes leg og boldspil alt sammen omkranset af flot hæk og beplantning.
 
Den sublime villa ligger tæt på Hundested Havn og by samt skole og idræt, et eftertragtet område grundet dets nærhed til alt lige fra byen og det hyggelige miljø på Hundested Havn og alt hvad børnene har brug for af skole og idræt.   Havnen er for få år tilbage blevet kåret som årets havn, her får du både udsøgte restauranter, det verdenskendte glaspusteri Backhaus- Brown, smukke smykker fra guldsmed Christina Bendix, de nyeste og flotteste briller hos Havnens optik, gallerier, mikrobryggeri, små butikker med lokalt håndværk samt en sandskulpturfestival. Friskfangede fisk, fiskekuttere og store yachter er også en del af havnemiljøet, og her hersker en autentisk og rar stemning, uanset hvor du går hen.  
 
Havnen ligger et stenkast fra den lækre sandstrand Trekanten, som er en af Nordsjællands bedste badestrande. Her kan du nyde Kattegats klare havvand, opleve kitesurfere og det hyggelige sommerliv på stranden. Bagefter har du måske lyst til en gåtur i det naturskønne område omkring Kikhavn og Knud Rasmussens Hus, som ligger blot få kilometer fra din bolig. De daglige indkøb samt togforbindelser får du også inden for mindre end en kilometer, og hvis du har børn i skolealderen, er der heller ikke langt til byens lokale skole, som det seneste år har høstet stor anerkendelse for sit arbejde med at skabe et godt tilbud til alle elever i området samt områdets privatskole, Skolen ved havet.  
 
Lynæs, som ligger en lille gå eller cykeltur væk, har det seneste år fået sin egen mad- og musikfestival, og der arrangeres udendørs sommerbio og en vandsportsweekend, Lyn-X, på Lynæs Surf center hvert år, samt masser af andre fede engagementer som fællesspisning, intime koncerter mv. og når sulten melder sig kan deres udsøgte burgermenu, sandwich og hjemmebag nydes med deres kolde drinks til den formidable udsigt over vandet og områdets aktiviteter, Området byder også på et bådeværft, der arrangerer mad- og musikevents, og Lynæs Hotel som er under renovering, samt 2 gode restauranter hvor du kan indtage dejlig mad og forfriskning med havudsigt som et ekstra krydderi. På havnen findes en af Danmarks bedst beliggende legepladser side om side med havnegrill, havnebutik og fiskebutik, hvor du køber fisk, der næsten lige et trukket op af vandet. Hvis du kan lide at bade året rundt, er du kommet til det rigtige sted, for byen har en velfungerende havbadeklub, som også byder på fuldmånebadning og sauna.   Et område der byder på alt for sanserne og er fyldt med dejlige muligheder og fornøjelser for alle smage.

BESTIL FREMVISNING

  • Thomas Benzon

  • Ejendomsmægler MDE & Indehaver
  • T: 4796 1100
  • M: 2890 2877

Bestil fremvisning