Set fra vejen

Sleipnersvej 3
3300 Frederiksværk

Åbent hus med tilmelding
5. december kl. 10:00 - 15:00
Tilmeld åbent hus

Super charmerende muremetervilla i 3 forskudte plan, med smuk lukket privat have, beliggende i naturskønne Vinderød med gåafstand til centrum og Arresødal

Denne smukke murermestervilla med charmerende forskudte plan er opført i 1950, siden er der kælet for mange detaljer og fornyelser, hvor den oprindelige sjæl og charme er bibeholdt med et islæt af den romantiske moderne stil, hvor de originale trægulve ligger velbevaret hen og pryde villaen æstetisk.  
 
Den charmerende villa gemmer på nogle yderst veludnyttede og charmerende kvadratmeter, her er tale om en skøn villa hvor dens ydre som indre samt placering er med til at gøre ejendommen helt unik og hvis du spørger os helt uimodståelig.  
 
Sleipnersvej 3 ligger godt placeret og tilbagetrukket på en hyggelig lukket vej med kun 8 parceller, blot et stenkast fra Vinderød Skov, en lille cykeltur via cykelsti til Vinderød Privatskole, samt tæt på indfaldsvejene til Hillerød, København og Frederikssund og Helsinge. En unik og skøn placering med alt til hverdag og fornøjelser inden for kort afstand, om det er weekenden der skal nyde med en is på stranden eller en hyggelig frokost og shopping, så er Liseleje, med en af Danmarks bedste badestrande, og handelslivet i Frederiksværk, kun en lille tur væk i enten bil eller på cykel.   En villa hvor man kan være sig selv, nyde roen og naturen men samtidig være tæt på det hele.  
 
De veludnyttede kvadratmeter fordeler sig på tre skønne plan, hvor stueetagen byder på fin åben entre, lyst køkken med åben indgang til den store vinkelstue, der rummer spisestue med god plads til det helt store spisebord der let samler hele familien og venner til en god middag, afdeling med god plads til sofaen samt hyggehjørne som alt sammen bindes samme af den fine brændeovn som sørger for top hygge og lidt ekstra varme i de kolde vintermåneder. Fra stuen har man endvidere udgang til dejlig stor sydvendt terrasse, hvor de dejlige stunder med grill og hygge i skæret af solens stråler kan nydes til fulde. Haven og terrasse er placeret helt perfekt i forhold til de 4 verdenshjørne og ønskes lidt skygge på de varme sommerdage, rulles den elektriske markise ud.   
 
Endvidere byder stueetagen på lyst badeværelse med brus, hele to gode værelser.  
 
En smuk trappe fører op til villaens 1. sal, der byder på fin bred fordelingsgang med indbyggede skabe, yderligere to gode og rummelige værelser, fra 1. salen har man et smukt kig til Vinderød skov, som kun ligger en lille gåtur væk.
 
Villaen byder også på fin kælder med indgang til bryggers og vaskerum, denne indgang vil man elske når børnene kommer hjem med beskidte flyverdragter efter en sjov dag i børnehave og skole. Endvidere byder kælderen på et disponibelt rum samt yderligere et lyst badeværelse med brus.  
 
Den smukke villa er placeret på en dejlig ugeneret grund, med en skøn og yderst imødekommende have der prydes af smukke bede, træer og buske. Haven byder på et liv og indtryk der uden tvivl skal opleves på egen hånd, uden tvivl et sted hvor ro, fordybelse kan indfinde sig både hvis man har grønne finger eller er til afslapning.  
 
På grunden er det endvidere etableret en stor god muret garage som i dag anvendes til opbevaring.   En helt igennem smuk og rummelig muremestervilla hvor der er kræset for detaljerne med bibeholdelse af den originale charme.  
 
Villaen skal opleves og mærkes på egen hånd og vi glæder os til at byde jer velkommen.

BESTIL FREMVISNING

  • Thomas Benzon

  • Ejendomsmægler MDE & Indehaver
  • T: 4796 1100
  • M: 2890 2877

Bestil fremvisning